Vi involverer din organisation & kunder Det giver ejerskab og bedre resultater

Vores Ledelses Filosofi – Innovation Excellence

KROONS brænder for at lave profitable forretning til gavn for flere og det kan faktisk lade sig gøre. Det handler først og fremmest om den måde du leder din virksomhed på og den proces du vælger. Tror du på at involvering giver ejerskab og dermed kortslutter tiden til implementering, er du godt på vej i vor optik.

Vi anser Corporate Social Responsibility (CSR) og bæredygtig innovation, som en strategisk mulighed, ikke blot for virksomheder, men også for det omgivende samfund; herunder NGO’er, interesseorganisationer og politikere, til at sikre en langvarig konkurrencefordel og et mere troværdigt image.

Vor metode Instant Business Innovation, er et opgør med industrisamfundets silotænkning og en hyldest til netværkssamfundets involvering af alle aktører: kunder, konkurrenter, eksperter og græsrødder når en virksomhed skal udvikles lønsomme forretnings ideer. Det giver ejerskab hele vejen rundt.Vores er specialister i at designe og styre komplekse innovationsprocesser.

Danfoss

4 i én løsning; Branding af virksomheden, nytænkende løsninger udefra, talent spotting og intern tværfaglig involvering.Tværfagligt interesse fra Business Development, HR afdelingen, corporate- og kommunikations ansvarlige

Læs mere

Kontakt os idag

Adresse

Henningsens Alle 6,
DK-2900 Hellerup