kroons med bertel haarder

Få et innovation check og lancer nyheder før dine konkurrenter

Velkommen til KROONS nye identitet. KROONS tænkning om ledelse og rådgivning af vore kunder er stadigvæk den samme. Blot har vi fået en ny “indpakning” som er mere retvisende for hvad vi står for, nemlig Growth by Innovation.

Vi er stadigvæk specialister i forretningsudvikling og proces facilitering som vi kombinerer, så det er muligt at skabe dobbelt vækst på ½ tid. Vi bruger kreative metoder til at skabe nytænkende resultaterne og vi involverer dine medarbejdere, kunder og eksterne eksperter som har den nødvendige viden. Instant Business Innovation Metoden sikrer, at vi på en struktureret stepvis måde kommer frem til lønsomme løsninger, hurtigere.

KROONS brænder for at lave profitable forretning til gavn for flere og det kan faktisk lade sig gøre. Det handler først og fremmest om den måde du leder din virksomhed på og den proces du vælger. Tror du på, at involvering giver ejerskab og dermed kortslutter tiden til implementering, er du godt på vej i vor optik.

Vi anser Corporate Social Responsibility (CSR) og bæredygtig innovation, som en strategisk mulighed, ikke blot for virksomheder, men også for det omgivende samfund; herunder NGO’er, interesseorganisationer og politikere, til at sikre en langvarig konkurrencefordel og et mere troværdigt image.

  • Du kan booke mig til et indlæg om Det nye Ledelsesparadigme, hvis du har lyst til inspirerende samtale om effektivt ledelse.
  • Eller måske har du mere brug for et Instant Vækst Check, som viser dig hvor din virksomhed skal tage fat først, for at komme hurtigst i mål?

Ring og hør nærmere på 2092 7060

Med venlig hilsen

Frederikke Kroon
Business Developer & Process Specialist